Hallo, mijn naam is Marielle de Visser,

Mijn hele leven lang heb ik honden om mij heen gehad. Toen ik geboren werd was er de Sint Bernhard Harro. Een echte goedzak waarmee mijn liefde voor dieren en vooral honden mee begonnen is. Later volgde er nog labrador Sasha, eigenwijs maar dolenthousiast. Mijn eerste “eigen” hond was herder/labrador Daisy waarmee mijn eigen kinderen opgroeide en ook zij de passie voor honden hebben meegekregen. Boerboel/labrador Kira was een pittige maar zeer trouwe en rustige hond. Een super maatje voor het hele gezin.

Toen wij onze labrador Lara kregen ben ik op zoek gegaan naar een training die bij ons paste. Deze lieve labrador was namelijk niet zo makkelijk te doorgronden voor mij. Trucjes aanleren ging prima maar we voelden beide geen verbinding. Dit moest anders kunnen vond ik. Zo ben ik bij Anniek Winters gekomen. Wat zij vertelde klonk als muziek in mijn oren.

De kalme duidelijke sturing vanuit leiderschap, in de taal van de hond, in verbinding met je beste vriend… ik kreeg er een grote glimlach van op mijn gezicht en een fantastisch positief gevoel. Echt samenwerken met Lara heeft onze band enorm versterkt. Die connectie voelen met je trouwe viervoeter, die wil ik doorgeven aan andere mensen (en honden)!

Na de opleidingen deel 1 en deel 2 bij Anniek Winters kwam de trainingsschool AW in beeld en ik was meteen enthousiast. Wat een supergaaf initiatief! En zo is trainingsschool AW Moerdijk ontstaan. Ik vind het fantastisch om mijn opgedane kennis en inzicht met mens en hond te gaan delen.

Wil jij een goede leider zijn en een fantastische band creëren met jouw beste vriend?

Meld je dan aan via de website en wees van harte welkom bij Trainingsschool AW Moerdijk!